Datum:14 april 2024Tijd:12:15Locatie:Bingoal Stadion

 

Zondag 14 april staat de uitgestelde competitiewedstrijd tussen ADO Den Haag Vrouwen en sc Heerenveen op het programma. Om 12.15 uur trappen de ploegen af in het Bingoal Stadion. Eerder werd dit duel uitgesteld wegens een overlijdengsgeval in de staf van de Friezen. Aanstaande zondag wordt deze wedstrijd zodoende dus ingehaald.

Kaarten blijven geldig, extra kaarten aankopen op de wedstrijddag
Toeschouwers die al in het bezit zijn voor een kaartje voor deze wedstrijd, krijgen op vertoon van het oorspronkelijk ticket toegang tot de wedstrijd. Hiervoor hoeft dus niet opnieuw een kaart te worden aangeschafd. Toeschouwers die nog geen tickets hebben, maar wel graag de wedstrijd in het Bingoal Stadion willen bijwonen, kunnen aanstaande zondag vanaf 10.45 uur, uitsluitend bij de hoofdingang van het Bingoal Stadion een toegangskaart kopen. Voor slechts €2,50 zijn kinderen al van de partij. Volwassenen kunnen voor €5,00 euro een kaartje bemachtigen. Het is voor deze wedstrijd niet meer mogelijk om online een kaart te bestellen. 

Wijziging: Entree via het hoofdgebouw
Voor deze wedstrijd is alleen het hoofgebouw en de Eretribune geopend. Alle toeschouwers die in het bezit zijn van een toegangskaart, ongeacht voor welke plek/tribune, kunnen via het hoofdgebouw het stadion betreden en voorafgaand aan de wedstrijd plaatsnemen op de Eretribune. 

Seizoenkaarthouders ADO Den Haag gratis toegang
Seizoenkaarthouders die de thuiswedstrijden van onze mannen bezoeken krijgen opnieuw de mogelijkheid deze wedstrijd gratis bij te wonen. Ook hiervoor geldt dat het bestaande ticket geldig is om toegang tot de wedstrijd te krijgen. 

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner