In de afgelopen interlandbreak waren er drie internationals van ADO Den Haag op pad: Kilian Nikiema, Dhoraso Klas en Rafael Struick. In dit overzicht lees je hoe onze internationals het ervan af hebben gebracht.

Update 26 maart: Struick en Nikiema maken geen speelminuten

Niger - Burkina Faso 1-1 | Geen speelminuten voor Kilian Nikiema
Burkina Faso speelde de oefenwedstrijd met Niger met 1-1 gelijk. Nikiema kwam niet in actie.

Vietnam - Indonesië 0-3 | Indonesië doet zonder Struick uitstekende zaken
In tegenstelling tot de heenwedstrijd, kreeg Rafael Struick in de return tegen Vietnam geen speeltijd. Vanaf de bank zag hij zijn teamgenoten met 0-3 winnen en doen ze daarmee goede zaken voor de kwalificatie voor het WK.

Update 24 maart: Klas invaller bij gelijkspelend Suriname

Suriname - Martinique 1-1 | Klas doet ruim twintig minuten mee bij oefenwedstrijd Suriname
Dhoraso Klas is ruim twintig minuten voor het einde ingevallen bij Suriname in de oefenwedstrijd tegen Martinique. Op het moment dat de middenvelder voor Dion Malone binnen de lijnen kwam was de stand al 1-1. Dit was ook de eindstand van het oefenduel tussen Suriname en Martinique in het Yanmar Stadion in Almere.

Update 22 maart: Nikiema keept volledige oefenwedstrijd voor Burkina Faso

Burkina Faso - Libië 1-2 | Nikiema 90 minuten lang onder de lat bij verliezend Burkina Faso
Nikiema mocht gisteravond onder de lat starten bij Burkina Faso. Het elftal van Burkina Faso trad in Casablanca in een vriendschappelijke interland aan tegen Libië. In de 35e minuut scoorde Libië de openingstreffer, maar een paar minuten later trok de ploeg van Nikiema de stand gelijk. In de tweede helft kwam het Libische voetbalelftal weer op voorsprong en die hield het vast tot het laatste fluitsignaal. Komende dinsdag staat de volgende wedstrijd op het programma voor De Hengsten. Dan is Niger de volgende oefentegenstander.

Update 21 maart: Basisklant Struick boekt belangrijke zege met Indonesië

Indonesië - Vietnam 1-0 | Nipte 1-0 zege voor Struick en Indonesië
Indonesië heeft de eerste van de twee confrontaties met Vietnam winnend afgesloten. Een doelpunt van Vikri in de 52e minuut was voldoende voor de zege. Struick startte in de basis en werd in de 86e minuut gewisseld. Komende dinsdag is de return en kan Indonesië bij een gelijkspel of overwinning doorstoten naar de volgende kwalificatieronde voor het WK.